zaterdag 22 juli 2017

Dag 54 van de pups

Inmiddels is er al 1 pup uitgevlogen, en vermaken we de laatste 8 die over zijn.
Ze groeien met de dag, nu merken we dat ze een groeischeut gekregen hebben.
Straks vertrekken er nog 3, de laatste 5 blijven nog iets langer, dus worden ze gewoon opgenomen in de roedel en wordt het voor hun ook tijd dat zij alle behoeftes buiten gaan doen en verder oefenen aan een riempje mee gaan.
We missen de pups wel, het is meteen een stuk stiller in huis. Wanneer we hen nu een bak voer voorschotelen zijn het geen 9 stuks meer die heel blij laten weten dat ze honger hebben. Desondanks dit is het ook heel mooi geweest, we hebben bijna 8 ontzettend fijne weken achter de rug, en kunnen terug kijken naar een schitterende ervaring.
Over 2 jaar hopen we dit hele proces weer te kunnen herhalen.

Ik stel jullie heel graag voor :

Qwerty Tyrion - grijs bandje
Onze benjamin van het nestje. Laatste pup geboren en eerste die is vertrokken. Een hele lieve reu die graag knuffelt en likjes geeft. Hij is altijd happy en vraagt natuurlijk veel aandacht. Soms ietwat opdringerig wanneer de aandacht niet onmiddellijk naar hem kwam. Hierbij enkele foto's van hen alsook van zijn heel trotse bazin.  
Geniet van je hondje Veerle!

 

 

 
   

Een erg prettige bijeenkomst geweest!

Wat een geslaagde puppyborrel! Ik vond het een bijzonder fijne ontmoeting met en voor alle toekomstige pup-eigenaars. Een fijne zaterdagnamiddag en een echte topsfeer waar ik iedereen van harte voor wil bedanken. Een hartverwarmend moment was toen Michael (en Douwe) ons hun prachtig aquarelschilderij overhandigden, waarvoor dank! Ook nog even de winnaars van onze Q-Quiz meedelen: Rudy en Simonne...dikke proficiat!
Bedankt aan mijn kinderen voor hun fantastische hulp!



Merci aan de Quiz Master!



Hierna een foto mijn schilderij!




Er zijn weer veel foto's gemaakt tijdens het feest....