woensdag 2 augustus 2017

Vertrek vervolg....

Het was aan ons laatste reutje de beurt om te vertrekken. Ook veel geluk, liefde en gezondheid gewenst voor Qyro bij zijn nieuwe baasjes ๐Ÿถ
๐Ÿ’“
Ik stel jullie heel graag voor :


Qyro Caramel - rood bandje

Ons tweede geboren reutje. Hij was opvallend door zijn bredere witte blessen. Hij speelde graag met iedereen, een flink hondje die altijd de leiding wou nemen in de roedel. Hij leerde heel snel de begin commando's, wat een voorbeeldige jong! Net zoals zijn broers en zussen is hij een lieve, speelse en vrolijke hond. Qyro volgende razend snel het eendenspoor, dat wij getrokken hadden, en liep al pronkend met de eendenpluimen in zijn muil. We wensen Valรฉrie, Olivier, Marie en Alix een heel leuke toekomst toe!






 





zondag 30 juli 2017

Vertrek vervolg....


Alweer 2 van onze kanjers zijn vertrokken.
We wensen Quinta en Hermes heel veel liefde, geluk en gezondheid bij hun nieuwe baasjes ๐Ÿถ๐Ÿ’“๐Ÿถ๐Ÿ’“    


Ik stel jullie heel graag voor :


Quinta Morena - bruin bandje
Ons vierde geboren teefje. Quinta is lief en is altijd de eerste geweest om alles te ontdekken en te proberen. Ondanks haar levendigheid heeft ze toch een heel zacht karakter. Van alle meisjes heeft zij alleen de donkere tinten van haar vader gekregen. Quinta is vrij nieuwsgierig aangelegd en gaat graag op avontuur... Ze zal in de toekomst samen met haar baasje veel reizen. We wensen Gerard en Quinta het allerbeste toe!


 
  


Quinten Hermes - geel bandje 

Ons eerst geboren reutje. Hij is een flink hondje die zijn plaats bovenaan de roedel heeft verworven samen met broer Qyro. Alvorens in actie te schieten keek hij steeds de kat uit de boom. Zijn lichtbruine kleur maakten van hem de lieveling van velen. Zijn opmerkelijke speurzin leiden hem heel snel tot bij de eendenvleugel. Bij zijn thuiskomt zal Fara de 10-jarige Drent van de familie hem verwelkomen. Liesbeth, Ruben, Arthur, Lucas en Marie   wonen eveneens in de buurt van Geraardsbergen dicht bij zusje Nell. We wensen hun allen een leuke toekomst toe!