dinsdag 8 augustus 2017

Langzaam ons gewone leventje weer opnemen...

Onze taak zit er nu op. Alle pups zijn aan een nieuwe fase in hun leven begonnen. We wensen alle eigenaars nogmaals heel veel geluk en plezier toe met hun pup. We hopen dat ze allemaal een heel fijn, lang, gelukkig en gezond leven zullen krijgen bij hun nieuwe familie. Uiteraard hopen we nog regelmatig iets van ze te mogen horen. Binnenkort gaan we overal de stambomen persoonlijk afgeven, dan kunnen we ze allemaal nog even zien en knuffelen! We gaan hier nu alle puppy spulletjes opruimen en inpakken zo langzaam aan ons gewone leventje weer op. Het nest grootbrengen was een prachtige ervaring maar wel heel erg intensief. Alles hier in huis draaide ruim acht weken lang om de pups en alles wat erbij komt kijken. Daar gaan we nu even lekker van bekomen. We hebben er echt van genoten en we zijn echt heel blij dat alles rond de zwangerschap, bevalling en de puppytijd zo ontzettend goed is gegaan. Het was tenslotte voor ons ook de eerste keer dat we een nestje puppies kregen met onze Nina! Er zijn mensen die niet kunnen wachten op een volgend nestje wat waarschijnlijk over een kleine twee jaar op de planning staat, want dan mogen we wel zelf een puppy houden... 

Als afsluiter van dit mooie verhaal nog een prachtige groepsfoto van het Q-nestje!   


Vertrek vervolg en einde

Vandaag was het de dag dat we ons allerlaatste pupje moesten uitzwaaien. Pupje groen, ofwel Iuno, is bijna twee weken langer bij ons gebleven vanwege vakantie van haar nieuwe baasjes en onbewust ga je je dan toch een beetje extra hechten aan zo’n klein hummeltje. Zij hobbelde al zo lekker mee in ons roedeltje. Dat maakt het afscheid toch wel extra moeilijk, ook omdat het dan ook echt de laatste pup is die vertrekt. Maar ook Iuno krijgt drie leuke en lieve baasjes die vast heel erg goed voor haar gaan zorgen en ontzettend blij met haar zijn. Ze hebben zo lang naar haar uitgekeken! We wensen Jules-Camille, Kristel en Christophe heel veel geluk en plezier met deze lieve, gezellige en spontane dame!

Ik stel jullie heel graag voor :

Quinque Iuno - groen bandje
Ons derde geboren teefje. Iuno is lief, enthousiast en heel nieuwsgierig. Ze is niet snel bang maar kan soms schrikken van plotseling onbekend geluid of beweging. Ze kan ook ineens blaffen als ze speelt, een echt pup gedrag! Ze speelt zowel graag buiten als binnen. Ze komt goed overeen met haar 4 broers en 4 zusjes. We wensen Iuno heel veel liefde, geluk en gezondheid bij haar nieuwe baasjes! 





 









maandag 7 augustus 2017

Nog even met mama Nina spelen!

Nog een keer slapen en dan vertrekt Iuno naar haar nieuwe leven....





Oefening wordt beloond!

Penny is geslaagd voor de test van sociaal gedrag. Haar rood werkboekje is reeds aanvragen bij de KMSH. Proficiat lief meisje!