woensdag 19 juli 2017

Dag 50 van de pups

De pups zijn vandaag 7 weken oud.

Ik ben hun valies aan het klaarmaken want de 4 eerste vertrekken dit weekend naar hun nieuwe thuis. Na het weekend hebben we er nog 5 over welke na een paar dagen ook vertrekken. 3 pups blijven iets langer....het is voor ons nog niet afgelopen. Yes!

7 weken hebben we ontzettend genoten van Nina's pups, we gaan ze enorm hard missen! Wat een stel heerlijke rakkers zijn het. Heel open hondjes, alsook vrolijk en aanwezig in ons gezin. Ze houden er van om te ravotten in de tuin. We hebben er tijd, liefde en energie in gestoken om ze te krijgen zoals ze nu zijn. Wetende dat ze naar leuke baasjes gaan, maakt het afscheid straks iets minder moeilijk. Maar we zijn echt aan gehecht geraakt. 

P&K gaat zo goed als altijd op de puppy trainer maar af en toe zijn er nog enkele ongelukjes. 
Het zijn voorbeeldige hondjes. Deze morgen hebben we de hondjes al eens uitgelaten aan de leiband, weer een nieuwe ervaring voor de niet meer zo kleine pups...
Nadien was regent, onweer en bliksem. Onze pups hebben een deel van hun voormiddag binnen moeten blijven. Ze waren helemaal niet bang en Mama Nina was ook bij hun gebleven!

 
Hierbij nog een overzicht van hun gewicht dat deze avond werd genomen:



Geen opmerkingen: