woensdag 14 juni 2017

De pups zijn 2 weken oud

De negenling van Nina x Cooper zijn vandaag 2 weken oud !
Afgelopen week viel er weinig nieuws te vertellen, groeien, slapen en eten was het enige wat er dag en nacht gedaan werd.
Alle pups zijn ruim in geboortegewicht verdubbeld, bij de meeste zijn de eerste kiertjes bij de ogen al zichtbaar! Ook gaan ze al hoger op de poten staan en zie je hun eerste echte stappen maken. En over stapjes gesproken; er wordt ook geprobeerd om letterlijk stapjes te zetten. De pups proberen voorzichtig hun voetjes neer te zetten en dan te lopen. Maar wat een doorzettingsvermogen hebben ze. De pups zetten een paar wankele stapjes en struikelen dan over hun eigen pootjes, om daarna weer op te krabbelen en het opnieuw te proberen…
Gisterenavond bij het wegen stonden een 'bench' oefening alsook de nagelsverzorging op de planning, alles is zeer goed verlopen.
Wat zijn ze toch schattig!
'Tante' Penny en 'Nonkel' Dayko hebben op hun beurt de pups mogen ontmoeten. Dayko blijft rustig aan het kijken en heeft van de pups en hun piepgeluidjes genoten. Penny was zeer enthousiast, wou nu al spelen maar deed het toch voorzichtig wegens het toezicht van Nina die alles in het oog heeft gehouden!
Vanavond wordt alles voor de eerste keer ontwormd, ook Nina zal meteen mee ontwormt worden.
We hebben de eerste afspraken al staan voor bezoek....
Ze doen het echt prima, Nina is nog altijd een super-mama! 
Nog foto's en filmpjes voor de allerliefste fanclub 😄😄😄


















Geen opmerkingen: